Wie ben ik

Wie ben ik

Dennis VisserIk ben Dennis Visser en ben al een aantal jaren actief met fotografie en voor de hobby webdesign erbij. Mijn hobby liep wat uit de hand en had ondertussen een computer vol met foto´s, en werd ook gevraagd om foto´s te gaan maken voor anderen. Mijn foto´s heb ik nu ook uitgezocht en gedeeltelijk online gezet zodat ze te bestellen zijn. Verder liep ik tegen veel kleine bedrijven aan die nog geen of geen goede website hadden. Hiervoor werd ik gevraag deze aan te passen of te vernieuwen. Omdat iedereen een duidelijke nette website verdient, heb ik besloten mijn kennis te delen en anderen te helpen. Of het nu om foto´s gaat of om een website. Ik vind het leuk in opdracht foto´s te maken, of het nu gaat om een bijeenkomst of om een huis dat moet worden verkocht. Ook heb ik al een aantal website´s gemaakt voor o.a. een: Fotograaf / Wijkpanel / Dansgroep / Schilder. Erg gevarieerd en erg leuk.

Wilt u ook een mooie verzorgde website die u zelf kunt beheren dan kan ik die voor u maken. Met eigen foto´s er bij wordt het echt ´Uw´ website. Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.