WP/Joomla hulp nodig?

WP/Joomla hulp nodig?

Heeft u wel eens problemen met het plaatsen van een bericht op uw huidige website? Lukt het u maar niet om de juiste plug-in of update te installeren? Komen er foutmeldingen en weet u niet wat u er mee moet? Is uw website verouderd?

Dit zijn zomaar een aantal dingen waar uzelf tegen aan kunt lopen met uw huidige joomla of wordpress website. Vaak word een website gemaakt en heeft u geen support meer als de website online staat. Ook hier kan ik u mee helpen! Het is van groot belang uw website goed te updaten. Hiermee voorkomt u vervelende meldingen, of ´spambots´ die uw website offline kunnen zetten.
Ook het plaatsen van een artikel of fotoalbum lukt niet iedereen. Hiermee kan ik u gericht en op maat helpen, aan de hand van afbeeldingen of support via de e-mail/telefoon. Soms ligt het wat ingewikkelder en kan ik de aanpassingen voor u doen. Ook kan ik u website blijven beheren zodat u er minder naar om hoeft te kijken wat u veel tijd en irritaties kan besparen! Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

(Ik kan u ook hulp bieden op afstand, ik kijk mee naar uw problemen en los ze voor u op. Ook support via whatsapp!)whatsapp

Comments Are Closed!!!